Rakennus Paumer Oy

 
 
 

Me
olemme
Paumer

AMMATTI-
TAIDOLLA EROTTUU

Me Rakennus-Paumerilla uskomme, että hyvin tehty työ erottuu edukseen. Paikallisena yrityksenä olemme läsnä siellä, missä rakennammekin. Ammattitaitoinen työnjohto ja kokeneet rakentajat takaavat toimivan palvelun ja laadukkaan lopputuloksen.

UUDIS-
RAKENTAMINEN

Nykyaikainen talonrakennus on meille kunnia-asia. Osaava ja kokenut henkilöstömme toteuttaa uuden talon tai kiinteistön rakentamisurakan suunnitellusti. Budjetissa ja aikataulussa pysyminen on meille osa ammattitaitoa.

Teetätpä rakennusurakkaasi itsellesi tai edustamallesi organisaatiolle, Rakennus-Paumerin kanssa voit luottaa lopputulokseen.

KORJAUS-
RAKENTAMINEN

Ikääntyvä rakennuskanta tarvitsee jatkuvaa ylläpitoa. Tarjoamme ammattitaitomme ja osaamisemme käyttöösi, jotta kiinteistösi arvo säilyy ja sen elinkaari jatkuu.

Rakennus-Paumerilta saat korjausrakentamisen kattavat palvelut pintaremontista ja käyttötapamuutoksista aina täydellisiin peruskorjauksiin asti.

LIIKE-
HUONEISTOT

Liiketilojen uudis- tai korjausrakentaminen vaatii ymmärrystä kunkin toimialan vaatimuksista. Rakennusten energia- ja kustannustehokkuus ovat merkittäviä kannattavuustekijöitä alalla kuin alalla. Erityisesti terveys- ja hyvinvointialan liiketilojen tiukat laatuvaatimukset ovat nekin meille arkipäivää.

Olipa rakennuskohteesi sitten kauppa, logistiikkakeskus tai vaikka lääkärikeskus, Rakennus-Paumer perehtyy vaatimuksiin huolella ja varmistaa osaltaan tarkoituksenmukaisen lopputuloksen.

TUTUSTU KOHTEISIIMME